Wanneer zal de eerste betaling voor mijn Swapfiets plaatsvinden?

Elke eerste week van de maand schrijven wij het maandelijkse bedrag af van jouw rekening. Krijg jij je fiets midden in een maand, dan zal de eerste betaling plaatsvinden in de eerste week van de maand daarop. Deze betaling zal wat hoger uitvallen dan het normale maandelijkse bedrag. Dit komt omdat het de dagen meetelt van de maand ervoor en een vooruitbetaling bevat van de maand erop.

Voorbeeld: Je hebt een Original-fiets van €16,90 per maand en je ontvangt jouw fiets op 20 april. In mei betaal je dan €23,10, namelijk €6,20 voor de 11 dagen in april en €16,90 als vooruitbetaling van de maand mei.

Let op: als je hebt voor een maandelijks opzegbaar abonnement, dan wordt bij de eerste factuur ook €19,50,- voor de kosten van dit abonnement afgeschreven. Ook is het mogelijk dat er naast het abonnementsgeld een toeslag is afgeschreven. Bijvoorbeeld voor het verliezen van een sleutel.

Wil je checken of het goede bedrag is afgeschreven? Ga dan naar https://account.swapfiets.com , klik op abonnement en download je contract. Hier kun je de abonnementskosten voor de eerste maand vinden :wink:. Mocht je verder nog vragen hebben, horen we het graag. Fijne dag!

Is je vraag beantwoord?

Wat jammer. Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?