Wat kan ik van Swapfiets verwachten tijdens de lockdown?

Tijdens de lockdown doen we ons uiterste best om jou zo goed en snel mogelijk te kunnen blijven helpen. Aangezien wij ons natuurlijk aan de vastgestelde richtlijnen vanuit de overheid houden, zijn er een aantal punten die goed zijn om te weten:
  • Voor alle afspraken in de winkel is het vooraf maken van een afspraak verplicht
Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat de 1,5 meter afstand door iedereen gehouden kan worden en we voorkomen hiermee de vorming van rijen voor de winkel. Een afspraak plan je in via de app of door contact op te nemen met de klantenservice. De afspraak moet op restricties vanuit de overheid ten minste 4 uur van tevoren gemaakt worden.
  • Mondkapjes zijn verplicht
Het dragen van een mondkapje is in alle Swapfiets winkels verplicht. Helaas kun je de winkels in geen enkele situatie betreden zonder mondkapje.
  • Service afspraken op locatie gaan tijdens de lockdown gewoon door
Bij een afspraak op locatie kan de 1,5 meter afstand goed gehouden worden en daarom werken deze afspraken hetzelfde als voor de lockdown. Ook deze kun je via de app of via de klantenservice inplannen. In verband met de avondklok kan het zijn dat de auto iets eerder stopt met rijden dan je van ons gewend bent.

Is je vraag beantwoord?

Wat jammer. Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?