Kan ik een factuur krijgen?

Zeker! Om toegang te krijgen tot jouw facturen, kun je onze app downloaden. Vanuit de app kun je de facturen als PDF opslaan.

Onze app kan ook gebruikt worden om afspraken te plannen, mocht er iets mis zijn met jouw Swapfiets. Op deze manier kunnen we je nog sneller helpen!

Download de Swapfiets App nu! 💪‍

Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swapfiets

Apple Store: https://itunes.apple.com/nl/app/swapfiets/id1330923084