Mijn betaalgegevens zijn gewijzigd. Hoe kan ik deze aanpassen?

Je kunt je (betaal)gegevens wijzigen via ons online klantenportaal: account.swapfiets.com. Je kunt je registreren met het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld voor Swapfiets. Je zult dan een e-mail ontvangen waarmee je je account kunt verifiëren. Vervolgens kun je je inloggen en je gegevens wijzigen door te klikken op 'abonnementen'. Het is alleen mogelijk om met een iDeal te betalen.

Om de betaalmethode te verifiëren zal er €0,01 worden afgeschreven van jouw betaalrekening. Mocht het wijzigen van de (betaal)gegevens niet lukken via ons online klantenportaal, neem dan contact op en laat ons weten wat er precies mis gaat. Dan kunnen we je verder helpen!