Hoe kan ik mijn (buitenlandse) bankgegevens aanpassen?

Je kunt je (betaal)gegevens wijzigen via onze online klanten portal: account.swapfiets.com. Je kunt je registreren met het email adres waarmee je je hebt aangemeld voor Swapfiets. Je zult dan een email ontvangen waarmee je je account kunt verifiëren. Vervolgens kun je je inloggen en je gegevens wijzigen door te klikken op 'abonnementen'.

Er zijn drie betaalmethoden mogelijk:

• Automatische Incasso (Nederlandse Bankrekening)

• MasterCard*

• Visa*

*MasterCard and Visa zijn niet mogelijk in Arnhem, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam en Tilburg.

Om de betaalmethode te verifiëren zal er €0,01 worden afgeschreven van jouw betaalrekening. Mocht het wijzigen van de (betaal)gegevens niet lukken via onze online klanten portal, neem dan graag contact op en laat ons weten wat er precies mis gaat. Dan kunnen we je verder helpen!