Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

We vinden het jammer dat je erover denkt ons te gaan verlaten! Maar wist je dat je jouw Swapfiets misschien wel mee kunt nemen als je naar een andere stad verhuist? En dan krijg je ook nog eens een korting van €19,90 op de eerste factuur in je nieuwe stad!

Om te laten zien hoe erg we je waarderen (en hoe graag we willen dat je blijft) geven we je €19,90 korting op je volgende factuur als je onze verhuisservice gebruikt. Lees in de FAQs wat je moet doen.

Niet enthousiast? Geeft niks, even goede vrienden. Wat je moet doen om je abonnement op te zeggen:

1. Ga naar account.swapfiets.com (via je desktop, niet in de app)

2. Log in met je e-mail adres

3. Ga naar 'mijn abonnementen' en klik op 'abonnement opzeggen'. De voorwaarden voor het opzeggen van je abonnement vind je ook op die pagina.

Je ontvangt een mail waarin we je opzegging bevestigen.

Houd er rekening mee dat we een opzegtermijn hebben van een maand voor flexibele abonnementen. Dat betekent dat je je fiets nog precies een maand kunt gebruiken nadat je hebt opgezegd. Ons normale abonnement heeft een minimum looptijd van 6 maanden. Als je voor die tijd wilt opzeggen, moet je wel tot 6 maanden betalen.

Dankjewel dat je ons wilde helpen om de leefbaarheid van steden te verbeteren. En vergeet niet dat je altijd terug mag komen als je van gedachten verandert, je weet ons te vinden! 💙

 

36acbe3084.png

b2da8a24dd.png

 

Is je vraag beantwoord?

Wat jammer. Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?